top of page
Buscar
  • Asociación Conocimiento

Заедно на Коледа/Juntos en Navidad/

Посрещането на Дядо Коледа от малките и попораснали ученици е само добър повод да се забавляваме и учим заедно в БНУ "Знам и мога".

Родители и учители влязоха в ролята на любимите приказни герои Мързелан и Мързеланка и по един забавен начин осмяха мързела и сътвориха увлекателен спектакъл.

От своя страна, децата пяха, танцуваха и показаха своето трудолюбие и сръчност със саморъчно изработените предмети за Коледния базар в училище "Мигел де Сервантес" и украса за училището и дома ( гирлянди, фенери, картички, елхички и т.н.). 

По време на Коледната забава учениците проведоха викторина, с която изпитаха родителите си и същевременно показаха своите знания за Коледа и Бъдни вечер. Всички много се забавляваха в игрите с публиката, а богатата празнична трапеза бе символът на благоденствието и благополучието за изпращането на старата и посрещането на Новата 2024 година!

Papá Noel visitó a los niños del colegio búlgaro "Se y Puedo" en Chirivella.

Los alumnos, padres y docentes celebraron juntos la Navidad con representaciones teatrales, musicales y de danzas típicas de su patria.

Los alumnos confeccionaron tarjetas navideñas, árboles de Navidad, guirnaldas, faroles, etc. con los que crear un ambiente festivo en clase, en sus hogares y participaron solidariamente en el Mercadillo Navideño de AMPA CEIP Miguel de Cervantes.




25 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page